1 2 3 4 5 6 7 8

Equip

equipo

Actualment el desenvolupament de l’empresa segueix el recorregut iniciat per el besavi Francisco Brescó, Brescó gràcies a que l’empresa inclou entre la seva plantilla al rebesnét del primer Brescó xocolater, Xavier, qui amb 16 anys va decidir continuar amb la tradició familiar per aprofundir en l’ofici del xocolater artesà.

Tenim la satisfacció de comptar en el nostre equip amb el gran mestre xocolater Luís Morera, el qual als darrers anys s’ha incorporat a l’empresa i ha guiat a Xavier Brescó per millorar i afermar-se en aquest camp de treball.

És significativa la presència d'Imma Brescó que ha optat per integrar-se també, juntament amb la seva mare Imma Cascalló, actual gerent de Chocolates Brescó, amb la finalitat de donar a conèixer els nostres productes més enllà del nostre país i incidir en el mercat internacional.

La plantilla total de la nostre empresa consta de quinze persones de les quals hi ha personal dedicat a la producció, altres dedicades a la venta, a l’oficina per tasques de màrqueting, inversors, compres i comptabilitat... tots ells amb l’objectiu comú de garantir el millor servei als nostres clients i d’oferir la millor qualitat sense renunciar a la nostra història i artesania.