La pastisseria, Benabarre

Asseu-te a la nostra cafeteria i gaudeix d’una innoblidable xocolata a la tassa ben calenta a l’hivern.

Prefereixes un pa de pessic ben esponjós, o una ensaimada recent feta, o millor un bon croissant? Si comença la calor, saboreja el nostre exquisit batut de xocolata, sol o amb nata. Disposem del més àmpli surtit de bombons. Des dels més tradicionals: tres ametlles en llet o xocolata negre, anous, cafè, canyella, etc… fins als més innovadors: explosius, tequila-llimona, vinagre de Mòdena, etc.

Què prefereixes, xocolates dolsos, suaus, amargs, sense sucre? O potser vols degustar un trosset de gingebre, de taronja, de papaia…? Pensa una mica i deixa’t emportar pels teus sentits, d´una una volta per la nostre exclusiva exposició. Ja saps què regalar?

Has vist les nostres innoblidables caixes i presentacions? Increible! Gaudeix també dels vins de Somontano. Una triada mostra dels millors vins de la nostre zona.

En aquesta nova seu s’uneixen la qualitat i l’artesania dels antics obradors, així com l’existència d’una important xocolateria per gaudir i degustar tots els nostres productes, ambdós oberts al públic.

XOCOLATES BRESCÓ    
Carretera Nacional, 230 Km. 68   
22580 BENABARRE (Huesca)   
Tel. 974 54 30 08
 
Horari d’Estiu:
– Juny: de Dilluns a Diumenge: de 9h a 14h i de 16h a 20h
(Dimecres tancat per festiu)

– Juliol: de Dilluns a Diumenge: de 9h a 14h i de 16.30h a 20.30h
(Dimecres tancat per festiu)
– Agost: obrim tots els dies de la setmana de 9h a 14h i de 16.30h a 20.30h

La xocolatería, Benabarre

Al viatger àvid de saviesa i que ha decidit parar en el nostre entranyable poble, li recomanem que entri i es deixi emportar pels aromes i les delícies que prepara el xocolater de la casa. Decideixi’s i delecti’s amb la gran varietat de xocolates que venen a casa Brescó. Disposa una mica del seu apreciat temps? Retrocedeixi a un temps passat on els esforsos manuals, la constància i l’art de fer xocolata li sorpendran. A l’antic obrador situat a la botiga, observarà les eines amb les que s’elaboorava en el s. XVII la xocolata a pa pedra. Quanta història darrera de cada instrument!

PASTISSERIA BRESCÓ
C/ Mayor, 11 
22580 BENABARRE (Osca)
Tel. 974 54 30 08
 
Horari:

Dilluns i Diumenge
Matins: de 9h a 14h

Divendres i Dissabte
De 9h a 14h i de 17h a 20h

(Dimarts, Dimecres i Dijous tancat per festiu)