La pastisseria, Benabarre

Asseu-te a la nostra cafeteria i gaudeix d’una innoblidable xocolata a la tassa ben calenta a l’hivern.

Prefereixes un pa de pessic ben esponjós, o una ensaimada recent feta, o millor un bon croissant? Si comença la calor, saboreja el nostre exquisit batut de xocolata, sol o amb nata. Disposem del més àmpli surtit de bombons. Des dels més tradicionals: tres ametlles en llet o xocolata negre, anous, cafè, canyella, etc… fins als més innovadors: explosius, tequila-llimona, vinagre de Mòdena, etc.

Què prefereixes, xocolates dolsos, suaus, amargs, sense sucre? O potser vols degustar un trosset de gingebre, de taronja, de papaia…? Pensa una mica i deixa’t emportar pels teus sentits, d´una una volta per la nostre exclusiva exposició. Ja saps què regalar?

Has vist les nostres innoblidables caixes i presentacions? Increible! Gaudeix també dels vins de Somontano. Una triada mostra dels millors vins de la nostre zona.

En aquesta nova seu s’uneixen la qualitat i l’artesania dels antics obradors, així com l’existència d’una important xocolateria per gaudir i degustar tots els nostres productes, ambdós oberts al públic.

XOCOLATES BRESCÓ    
Carretera Nacional, 230 Km. 68   
22580 BENABARRE (Huesca)   
Tel. 974 54 30 08
 
Horari:
De Dilluns a Diumenge
Matins: de 9h a 14h
Tardes: de 16h a 20h
(Dimecres tancat per festiu)

La xocolatería, Benabarre

Al viatger àvid de saviesa i que ha decidit parar en el nostre entranyable poble, li recomanem que entri i es deixi emportar pels aromes i les delícies que prepara el xocolater de la casa. Decideixi’s i delecti’s amb la gran varietat de xocolates que venen a casa Brescó. Disposa una mica del seu apreciat temps? Retrocedeixi a un temps passat on els esforsos manuals, la constància i l’art de fer xocolata li sorpendran. A l’antic obrador situat a la botiga, observarà les eines amb les que s’elaboorava en el s. XVII la xocolata a pa pedra. Quanta història darrera de cada instrument!

PASTISSERIA BRESCÓ
C/ Mayor, 11 
22580 BENABARRE (Osca)
Tel. 974 54 30 08
 
Horari:

Dilluns i Diumenge
Matins: de 9h a 14h

Divendres i Dissabte
De 9h a 14h i de 17h a 20h

(Dimarts, Dimecres i Dijous tancat per festiu)

 

 

Casa Calvet, Barcelona

En el nostre intent d’estar cada dia més prop del client, obrim un punt de venda en una de les zones més cèntriques i emblemàtiques de la ciutat de Barcelona. L’experiència d’assaborir una bona xocolata, ja present a Benavarri, es trasllada a la capital catalana on podreu degustar els nostres productes tranquil·lament, embolicats d’un magnifico ambient en aquest emblemàtic edifici modernista de Barcelona, doncs en la creació d’aquesta tenda ens hem acurat en el detall, paraula que ara no solament defineix els nostres productes sinó també l’entorn de les nostres xocolateries.

Us esperem per gaudir de l’experiència *Brescó.

Os esperamos para disfrutar de la experiencia Brescó

XOCOLATES BRESCÓ
C/ Casp 48
08008 BARCELONA 
Tel. 93 481 65 91
 
Horari:
De Dilluns a Divendres
De 8.30h a 20.30h
Dissabtes de 9h a 14h i de 17h a 20.30h.
(Diumenges tancat)